I det siste har jeg kjent at skrivelysten har kommet litt innimellom – så jeg tenkte jeg skulle prøve meg litt på å blogge igjen! Før var denne bloggen kun om sminke, men nå kommer den til å handle om litt av alt. Sist gang jeg blogget var i 2012. Jeg prøvde meg også litt på videoer på YouTube i 2013, men det dabbet fort av.

Mye har skjedd siden sist, og her kommer en liten oppsummering;
I mars 2014 kjøpte Andreas og jeg vår første bolig! Et rekkehus som vi pusset opp i 3 måneder før vi flyttet inn. Ved siden av fulltidsjobb for meg og studier, eksamensperiode og deltidsjobb for han, – så kan vi skrive under på at det var en veldig intens og slitsom periode. Men det var verdt det til slutt!
Samme år feiret vi nyttår i Paris og Andreas overrasket meg med å gå ned på kne å fri!! SÅ uforventet og veldig, veldig koselig! Vi hadde en helt fantasktisk tur og nøt dagene sammen. Vi holdt også forlovelsen helt for oss selv det første døgnet, – noe som var utrolig koselig. Vi var i vår engen lille boble ♥︎
I fjor (rart å skrive!) gikk hele sommeren til å snekre ny terrasse, så nå gjenstår bare vaskerommet og gangen i kjelleren før vi endelig kan si oss fornøyde med huset!

bilde 3
Lykkelige huseiere!

DCIM103GOPRO
Nyforlovet i Paris.

IMG_0227IMG_0900
Terrassen vår før og etter renovering.

Så dette er altså de største tingene som har skjedd siden sist. Nå kommer nok denne bloggen til å handle mest om bryllupsplanlegging kjenner jeg meg selv rett (selvom det ikke er før neste sommer, så er de viktigste tingene på plass allerede!). Interessen for sminke her fortsatt, så det kommer nok noen innlegg om det innimellom – i tillegg til litt interiør og oppussing. Det har vært så gøy å kunne forme vårt første hjem akkurat som vi selv vil!

Jeg håper du har lyst til å følge med videre!
rebekka