I gangen var det hele 3 forskjellige veggtyper. Endeveggen var i panel, mens de andre var en blanding av strietapet og «korea-panel» (?). Vi gipset veggen med panel, for så å tapetsere den. Resten av veggene ble sparklet og tapetsert med slettvegg, for så å bli malt.
Vi har også fjernet en del unødvendige ledninger, godt for oss at Andreas kan gjøre det elektriske selv!

Før

IMG_8547 IMG_8549IMG_8552IMG_8551

Etter
IMG_1999 - versjon 2IMG_1992IMG_1995 - versjon 2 IMG_1996 - versjon 2

Dette gjorde vi:
– la gips og tapetserte veggen med panel
– resten av veggene ble sparkelet og tapetsert med slettvegg
– byttet gulvlister
– fjernet dør til vindfang og fôret ut åpning
– malt vegger, tak, lister og trapp

Tapeten heter Norsk Trellis og er fra Storeys. Stol og lampe fra Kartell, speil fra Fretex, kommode fra Ikea. Bildene på veggen og lysestaken er arvegods. LOVE print fra MadeByGirl. Bok fra Amazon og putetrekk fra Kremmerhuset.
rebekka