På veggene i stua var det «korea-panel» og noe strietapet. I taket var det strie og malingen var gulna. Stua trengte en ansiktsløftning, og Andreas ville veldig gjerne ha skjult elektrisk anlegg. Med fagbrev som automatiker var ikke det noe problem for han å gjøre selv.

Under ser dere bilder av hvordan det så ut ved overtagelsen og hvordan det så ut da vi flyttet inn. Vi har gjort noen små forandringer siden den gang som jeg kommer til å vise dere senere.

Før
IMG_8514 IMG_8515

Etter
IMG_9405 IMG_9411

Fargen på veggen heter Valmuesøster og er fra Fargerike. Listene og brannmuren er malt i fargen Klassisk Hvit, også fra Fargerike. Sofa fra Bohus, sofabord fra Skeidar, gulvteppe fra Møbelringen. Spisestuebordet er fra Bohus (modellen heter France, tror den er utgått) og spisestuestolene er Tobias fra Ikea. Sjenken er satt sammen av Bestå moduler fra Ikea.

Dette gjorde vi
– rev tak og vegger, for så å fôre ut
– la skjult elektrisk anlegg
– gipset og sparklet vegger
– la panel i tak
– monterte downlights i tak
– byttet listverk
– malte vegger og lister

Jeg er utrolig fornøyd med fargen i stua. Det er en lys blå/grønn farge, det kommer litt an på lyset man ser den i. Andreas var veldig skeptisk da jeg viste han fargeprøvene. Han lot seg heldigvis overtale og ble veldig fornøyd, han også!
Jeg elsker farger, og er så gald for at vi turte å velge en litt utradisjonell farge i stua. For selvom det er en litt uvanlig farge i en stue, så er den lett å kombinere med andre farger og passer til det meste siden den er såpass lys.

Hvilken farge har du på stueveggen?
rebekka