Soverommet trengte som alle andre rommene i huset en oppgradering. Her hadde tre av veggene panel, mens den siste hadde strietapet og innebygde skap på begge sider av rommet.  Vi valgte å rive den veggen for så å sette opp en helt tett vegg mellom soverommene. Vi flyttet også veggen litt inn mot gjesterommet for å få plass til skygedørsgarderobe på vårt rom.

Vi slet lenge med å finne en leverandør som kunne lage en skrå skyvedørsgarderobe til oss. Vi var innom alt fra Coop Obs Bygg, til Garderobemannen, til Maxbo, før vi endelig fant ut at de kunne lage det på Kvalsvik kjøkken her i Skien. Det kostet litt penger, men jeg er veldig glad for at vi valgte å gjøre det likevel. Da fikk vi det akkurat sånn som vi hadde sett det for oss. Og vi har ikke angret!

Før
IMG_8561 IMG_8562IMG_8563IMG_8564

Etter
IMG_9418IMG_9525 IMG_9422IMG_9426 IMG_9423
IMG_9288IMG_9289

Dette gjorde vi:
– rev veggen mellom vårt soverom og gjesterommet for å få inn skyvedørsgarderobe
– satt opp ny vegg mellom soverommene
– gipset og malt inne i skyvedørgarderoben, samt innredet med Algot fra Ikea
– lagt opp strøm til tv i garderoben
– gipset taket
– lagt nye lister lags taket
– malt tak, vegger, dør og lister

rebekka