Noe av det første jeg gjorde da vi kom hjem fra Paris i fjor var å kjøpe en planleggingsbok til bryllupet. Boken har fire kapitler («inspirasjon», «planlegging», «gjester» og «den store dagen») og hvert kapittel inneholder en «lomme» til å ha kort, notater, bookinger, o.l. i – veldig greit å ha alt på ett sted!

IMG_0341 - versjon 2IMG_0380 - versjon 2IMG_0348 - versjon 2IMG_0354 - versjon 2IMG_0336 - versjon 2IMG_0357 - versjon 2 IMG_0370 - versjon 2 IMG_0374 - versjon 2

Boken inneholder mange tips og ideer til bryllup. Den har også god plass til å skrive ned egne notater. I tillegg inneholder den et titalls sider til å fylle inn informasjon om gjestene på; adresse, kommer/kommer ikke, takkekort sendt, osv. Det er mange sider til skissing av bordkart, tomme sider til å lime inn minner fra bryllupsdagen på, samt sider til budsjettnotater.

Boken virker noe utdatert med tanke på bilder og design. Jeg er likevel glad for at jeg kjøpte den, tipsene er jo fremdeles gode, og jeg synes det er veldig gøy å samle ideene og tankene våre her. Det kommer til å bli morsomt å bla i denne igjen når vi har vært gift i 10 år!
rebekka