Jeg kom over denne listen på en blogg for litt siden og siden jeg elsker slike lister – så ville jeg fylle ut en jeg også! Kanskje dere blir litt bedre kjent med meg òg?

1. Hvor gammel er du om 5 år? Da er jeg 29 år! 2. Hvem har du vært sammen med i minst to timer i dag? Kollegene mine og barna på jobb. 3. Hvor høy er du? Jeg er 160 cm (lav). 4. Hvilken serie så du sist? Holder for tiden på med Orange Is The New Black. 5. Hvem ringte du sist? Andreas. 6. Hvem ringte deg sist? Mormor. 7. Hva stod det på den siste sms’en du fikk? «Jada!» fra Andreas 8. Foretrekker du å ringe eller sende sms? Det kommer helt an på hvem det er og hva det gjelder. Korte beskjeder tar jeg på melding, lengre beskjeder liker jeg å ta over telefonen hvis det er noen jeg kjenner godt. 9. Hva er ditt favorittsted? Jeg elsker å være hjemme. Men jeg er veldig gald i å reise også, og liker veldig godt storbyer. New York er en favoritt! 10. Hvilket sted foretrekker du minst? Det kommer jeg ikke på i farta.. 11. Når så du moren din sist? Da vi dro fra hytta på søndag.

IMG_7316
12. Hvilken øyenfarge har du?
Blå 13. Hvilken julesang er din favoritt? Coming Home For Christmas av Maria Mena. 14. Er foreldrene dine gift eller skilt? De skilte seg da jeg var 12 år. 15. Når våknet du i dag? Stod opp klokka 05:50 – slumra litt i dag. 16. Hvor tror du at du befinner deg om 10 år? I et fint hus med Andreas og barna våre. Kanskje vi har hund? 7. Hva skremte deg om natten som barn? Jeg hadde mye mareritt og husker jeg var veldig redd for at det var rev (!), spøkelser eller andre mennesker på rommet mitt. 18. Hvilket siste youtubeklipp fikk deg til å le? Er ikke så mye på YouTube, men ler ofte av filmene som popper opp på facebook :) 19. Hva er din beste egenskap? Jeg er sta. 20. Hva er din verste egenskap? Jeg er sta. 21. Sover du med eller uten klær om natten? Jeg sover i pysj!

IMG_8011

22. Hvor mange puter har du i sengen? Vi har to hver – en hotellpute og en vanlig pute. Sover kun med den vanlige. 23. Hva er det rareste du har spist? Gress og tørrfôr. Jeg lekte ku når jeg var liten – derav gresset. Tørrfôret bestemte jeg meg for å smake på en gang vi hadde fest. Var nok litt utpå kvelden, haha.. 24. Har du stasjonær eller bærbar data? Begge deler. Vi har en stasjonær på kontoret, også har vi hver vår bærbare – jeg en Mac. 25. Foretrekker du sko, sokker eller barføtt? Inne eller ute? Sko ute selvfølgelig! Også går jeg helst i slippers inne :) 26. Hva hører du på akkurat nå? Kjøkkenvifta – Andreas lager middag! 27. Hvilken iskrem er din favoritt? Tror det må bli Royal Trippel. 28. Hvilken dessert er din favoritt? Karamellpudding. 29. Hva er den største premien du har vunnet? Er veldig usikker på om jeg har vunnet en premie noen gang. 30. Liker du kaffe? Nei, så voksen er jeg ikke enda! 31. Hva drikker du helst til frokost? Vann. 32. Hvem var din favorittlærer på vgs? Mattelæreren vår kanskje. 33. Kan du spille poker? Nei, det kan jeg ikke. 34. Hva har du spist i dag? Frokost kl 06:30, lunsj kl 10:30, mellommåltid kl 14:00, og nå skal snart middagen fortæres! 35. Favoritt farge? Dyp lilla eller burgunder. Men jeg elsker jo egentlig alle farger. 36. Hvilken radiostasjon var den siste du hørte på? Radio Norge. Hører bestandig på den i bilen. 37. Vil du ha barn? Ja! Det har jeg alltid hatt lyst på. Forhåpentligvis om noen år. 38. Kan du noen andre språk enn norsk? Kun engelsk.

IMG_0477 2.

39. Sover du på en spesiell side? Egentlig ikke. Jeg sover på ryggen eller siden, men ikke på magen, det har jeg aldri klart. 40. Foretrekker du havet eller basseng? Havet! 41. Hva bruker du helst penger på? Klær, sminke og interiør. 42. Eier du dyrbare smykker? Når jeg tenker meg om, så begynner det jo å bli noen. Forlovelsesringen min, søljer til bunaden og et par Lyngaard øredobber jeg fikk da jeg fylte 20 blant annet. Også har jeg arvet en del smykker. 43. Hva er ditt favorittprogram på tv? Grey’s Anatomy, Tid For Hjem, Unge Mødre, Bloggerne, Neste Sommer, Helt Perfekt, Idol +++ Tv-slave sa du? 44. Hva skal du gjøre i helgen? I helgen skal vi feire bursdag! Jeg har bursdag dagen før Andreas, så koselig med felles vennefest :) 45. Kan du stå på slalom? Har ikke gjort det siden jeg var rundt 10 år, så det vet jeg faktisk ikke om jeg kan lenger! 46. Hvordan imponerer man deg? Ved å tørre å være seg selv. 47. Hva slags ringelyd har du på mobilen? Standart iPhone ringelyd. 48. Fortell en ting leserne dine antaglig ikke vet om deg? Jeg elsker lukten av bensin! 49. Hva har du nærmest deg nå som er rødt? Almanakken min. 50. Er du sosial? Både ja og nei. Jeg liker å være med venner og familie, men jeg er også avhengig av å ha litt tid for meg selv i løpet av en dag.

Håper dere synes det var gøy å lese!
rebekka