Hei og god lørdag!
Her nyter vi en stille morgen formiddag før vi skal ha fest i kveld. Vi skal feire bursdagen vår litt på forskudd. Begge to har nemlig bursdag i neste uke. Gleder meg til å se alle vennene våre igjen – det er ikke like lett å få til ting i hverdagen lenger. Noen jobber og noen studerer, mens andre er foreldre. Så det blir veldig koselig å endelig få samlet alle sammen igjen!


Klikket meg innom HM Home i stad, og der er det bestandig så mye fint! Fant en del ting som gir meg en skikkelig vårfølelse. Jeg er så klar for vår og sommer nå! Humøret mitt stiger 1000x når det blir lysere ute og det er så deilig!

hm home wants kopi
1 // 2 // 3 // 4 // 5 // 6 // 7 // 8 // 9 // 10 // 11 // 12

Noe du kunne tenkt deg?
Jeg tenker å bestille meg vasen med matchende telysholder – så fine!
Ha en fin helg!
rebekka