Hei og god søndag!
Håper dere har en fin dag – her stråler sola, og vi er akkurat ferdig med vellykket familieselskap. Nå har vi jo nesten feiret oss selv en uke i strekk. Godt det er ett år til neste gang! Veldig koselig med bursdag altså – men jeg merker det skal bli godt å ikke spise kake annenhver dag – haha ?


Uansett – vi var jo som sagt i Oslo på torsdag og der ble det jo selvsagt litt shopping! Handlet litt på H&M Home og på Mac – og så fikk jeg endelig tak i en kjole til å ha i konfirmasjon i mai. Jeg har jo bunad, men den krymper så når den henger i skapet! Er det fler med samme problem? ?

IMG_0839
– kasse H&M Home her

IMG_0866
– fat H&M Home her & lyslykter her

IMG_0877
– Mac Mineralize Skinfinish Cheeky Bronze & Mac Pro Longwear Concealer NW20 –

IMG_0890
– mobildeksel H&M –

IMG_0900
– kjole Superdry her

Kjøpte meg også noen kjempefine lysestaker i messing i en antikvitetsbutikk i Bogstadveien som jeg viser dere senere ?
Ønsker dere en fortsatt fin søndag i solen! ☀️
rebekka