jeg hater å ha dårlig tid
Og nettop derfor er jeg ute i goooood til ting jeg skal. Hater å stresse eller komme forsent! Det resulterer ofte i mye venting. Men heller det enn å komme for sent! Jeg synes det er viktig å respektere andres tid og derfor forventer jeg det samme tilbake.

jeg elsker lister
Jeg har lister på absolutt alt. Det hadde vært krise om jeg mistet telefonen min, der har jeg mange to-do lister, huskelister, handlelister, ønskelister, jobblister og mange andre rare lister, haha.

jeg er skikkelig pingle
Når det kommer til sprøyter, nåler og smerter i kroppen. Jeg liker det virkelig ikke! Derfor er det ganske vilt at jeg faktisk har en tatovering. Den er veldig liten, men jeg holdt faktisk på å svime av mens jeg tok den!

jeg er livredd for slanger
Og det har jeg vært så lenge jeg kan huske! Jeg er skikkelig redd, og det kan ofte være en prøvelse å gå i skog og mark om våren/sommeren/høsten. Det spiller ingen rolle om de er giftige – jeg er like redd for huggorm som stålorm. Grøsser bare jeg skriver om det – de er så sinnsykt ekle!!

jeg er ikke religiøs
Men jeg tror det er mer mellom himmel og jord enn det vi kan se.

jeg drømmer mye
Og jeg våkner nesten hver morgen med å huske hva jeg har drømt! Det er mye rart! I natt for eksempel, drømte jeg at jeg var i New York med mange andre. Vi var inne i Notre Dame (som tydligvis hadde forflyttet seg fra Paris i natt!) og plutselig ble den sprengt av store vannmasser som kom opp fra bakken. Vi fløt nedover New York og skyskraperne kollapset rundt oss. Donald Trump og kona var der óg, de ble hentet opp av vannmassene med helikopter! Skjønner ikke hvor fantasien kommer fra!?! Haha!

jeg hater tær og føtter
For ikke å snakke om tånegler – synes det er så ekkelt! Fysj.

jeg er introvert og høysensitiv
Jeg elsker å være hjemme i ferier, i helgene og om kveldene. Jeg liker å være med venner óg altså, men som regel liker jeg meg best hjemme. Jeg tar også veldig innover meg andres følelser og kan fort bli påvirket av andres humør. Jeg trenger tid på å hente meg inn igjen etter å ha vært med andre mennesker.

jeg har rbf
Også kalt resting bitch face, haha! Det vil si at når jeg er helt normal og avslappet i ansiktet, så ser jeg skikkelig sur ut! Men jeg er (som regel) ikke det, altså!

jeg er totalt avhengig av leppomade
Og går _ingen_ steder uten! Jeg har alltid en leppomade tilgjengelig – enten det er i lomma, i veska, i bilen, i stua, på nattbordet, på jobb, osv, osv..

jeg kan spille morgenstemning på blokkfløyte
Faktisk! Vi måtte lære oss den på barneskolen, og tydligvis så pugget jeg den så godt at den sitter enda!
C-A-G-F-G-A-C-A-G-F-G-A-G-A-C-A-C-D-A-D-C-A-G-F

Har du noen sære egenskaper?
rebekka