Dette er noe vi har brukt litt tid på å bestemme oss for. Skal vi ta bryllupsbildene før eller etter vielsen? I begynnelsen bestemte vi oss vel egentlig for at vi skulle ta bildene mellom vielsen og middagen.
For er det ikke det alle andre gjør? Og er det ikke litt rart å ta bryllupsbildene før vi faktisk er gift?

Gjerpen_kirke,_Skien_kommune,_Telemark
Gjerpen kirke som vi gifter oss i ❤️ Bilde: Wikipedia

Men ett år gikk og vi tenkte at: «oj, da blir det jo et ganske stort opphold mellom vielsen og middagen?!» (En av fordelene med å bruke langt tid på planleggingen!)
Hva skal gjestene finne på i mellomtiden? Man setter jo ofte av 2 timer til en sånn type fotografering, og det blir jo kjedelig å vente så lenge. Man blir sultne og det er ikke sikkert alle gjestene som kommer langveis fra har noe sted å være i mellomtiden. Vi vil gjerne at dagen vår skal være morsom og fin for gjestene våre også, ikke bare for oss.
Så vi tenkte litt på det, og for et par uker siden så ble vi enige om å ta bildene først! Så her om dagen ringte jeg faktisk og flyttet på vielsen noen timer sånn at vi får litt bedre tid til bildene. Det blir en mye bedre flyt i dagen da innbiller jeg meg, for da kan vi dra rett fra vielsen til mingling der festen skal være.

Hva synes du om å ta bryllupsbilder før vielsen?
rebekka