Sommeren er rett rundt hjørnet, og hva er vel finere enn friske blomster på bordet – kanskje til og med fra egen hage? Fine blomster fortjener en fin vase, og denne fra Svenst Tenn liker jeg utrolig godt. Den er nøytral, samtidig som den gjør litt ut av seg. Det jeg deriomot ikke liker med denne vasen, er prisen. Den koster nesten 3000 kroner!
Jeg har sett en del lignende vaser i en del kjedebutikker i det siste, så for oss som ikke vil bruke så mye penger på en vase, så er det håp for oss også ?


Splurge
GA10842_KLAR_1
Vas Dagg Glas fra Svenskt Tenn til 2800 svenske kroner her. (Foto: produsenten)


Save
1200x1200 2Nordic vase fra Nille til 129,- her. (Foto: produsenten)

IMG_1373
Sånn ser Nordic vasen ut hos meg akkurat nå. Fatet er et loppisfunn og er helt identisk med et mormor og bestefar fikk i bryllupsgave på 50-tallet, kan tro jeg var overlykkelig da jeg kom over dette! De fine lysestakene er fra Georg Jensen.

Hvilken vase ville du valgt?
rebekka