Pacific Northwest Magazine. Pacific Northwest Living. The Bean and Donna Baxter residence.Pacific Northwest Magazine. Pacific Northwest Living. The Bean and Donna Baxter residence.Pacific Northwest Magazine. Pacific Northwest Living. The Bean and Donna Baxter residence.Pacific Northwest Magazine. Pacific Northwest Living. The Bean and Donna Baxter residence.Pacific Northwest Magazine. Pacific Northwest Living. The Bean and Donna Baxter residence.
Pacific Northwest Magazine. Pacific Northwest Living. The Bean and Donna Baxter residence.
Pacific Northwest Magazine. Pacific Northwest Living. The Bean and Donna Baxter residence.
Pacific Northwest Magazine. Pacific Northwest Living. The Bean and Donna Baxter residence.
Pacific Northwest Magazine. Pacific Northwest Living. The Bean and Donna Baxter residence.
Bilder herfra.

Det Tiffany-blå huset på Vashon Island i USA er som å havne i en «Alice i eventyrland»-verden. Smykkederigneren Donna Baxter bor sammen med mannen sin i dette huset som hun kaller «et smykkeskrin». Med 7 lysekroner kun på kjøkkenet, spreke farger, mønstermixing og håndmalte tapeter er virkelig dette glamorøse huset noe for seg selv.
Og til tross for en garderobe med kjoler fra blant annet Alexander McQueen og Oscar de la Renta, sier Donna dette; “Nothing’s too precious. We don’t take things seriously. It’s just my rabbit hole.”

rebekka