Da vi var i Polen bodde vi på et utrolig kult hotell! Vi bodde på Blow Up Hall 5050, et 5-stjerners moderne hotell med sentral beliggenhet. Hotellet lå vegg-i-vegg med et stort kjøpesenter, og lokalene var et gammelt ølbryggeri som var restaurert.
Interiørmessig falt jeg veldig for resepsjonen og spisesalen! Der var det utrolig kule (og uventede) elementer mot de gamle murveggene. Hvem forventer vel å se et knall lilla gulvteppe og en sittegruppe i sebraprint mot gamle murvegger?

Resepsjonen
IMG_0730IMG_0821IMG_0817 - versjon 2IMG_0743 IMG_0731IMG_0738

Til venstre på toppen av denne trappen var det egen inngang til kjøpesenteret med en koselig, liten park og mange koselige kafeer og restauranter.
IMG_0819IMG_0813

Rommet
Selve rommet var kult det også, med moderne og minimalistisk stil. Det var separat bad og toalett med glassvegger ut mot senga. Her var det en fordel at vi kjente hverandre godt for å si det sånn! ?
IMG_0093IMG_0119  IMG_0113   IMG_0097 IMG_0096

Hotellet har kun 22 rom og de som jobbet der var hyggelige og imøtekommende. De snakket også engelsk (noe som ikke var en selvfølge fant vi ut!). Det eneste jeg har å trekke ned på er at toalettet vårt stinket sigarettrøyk under hele oppholdet, noe som ikke var så veldig kult. Da vi sa ifra beklaget de veldig, men det var desverre ikke noe de kunne gjøre med det, da det kom fra ventilasjonsanlegget.
Rommet var likevel rent og pent, så alt i alt kunne jeg gjerne bodd der igjen.

I løpet at uken kommer siste del av reiseinnleggene for denne gang!
Ha en fortsatt fin kveld ?
rebekka