Endelig har vi bestemt oss for fargene vi ha i bryllupet vårt! Siden sensommeren har vi egentlig ikke fått gjort noe særlig mer i forbindelse med planleggingen, så nå når vi har fått på plass fargene så blir det lettere for oss når vi nå etterhvert skal begynne å se på invitasjoner.

Fargene vi kommer til å legge vekt på er hvit, rosa, lilla, oransj og gull, og jeg tror det kommer til å bli kjempestilig!
fargetema
Jeg elsker jo farger, og har egentlig hele veien sett for meg å bruke alle mulige farger, men jeg ser nå at det blir nok lettere å få en helhet på ting når vi holder oss til noen bestemte farger. For å ikke låse oss helt til fire/fem farger, så tenker jeg å bruke forskjellige nyanser av fargene vi velger, på den måten blir det en helhet – samtidig som vi får litt fargespill.

Tenk at nå er det bare 258 dager igjen!

rebekka