Bryllupshysteri. Det er noe jeg har kjent godt på helt siden vi begynte å planlegge vårt eget bryllup i 2015. I begynnelsen synes jeg det var så gøy og spennende å følge alle mulige brudekontoer på instagram, pinterest, blogger, osv. Så mange flotte bryllup og feiringer med flotte biler, kaker, fotograf, videograf, spesielle danser og brudekjoler ut av en annen verden.
Jeg fulgte med på alt dette frem til i sommer. Da begynte jeg å få en klump i magen av å se på alle disse bildene av såkalte «perfekte» bryllup. Jeg fikk vondt i magen av å tenke på at det var sånn bryllup skulle være. Skulle vårt bryllup sammenlignes med dette? Jeg ville ikke ha mitt bryllup sånn! Jeg tok meg en pause fra alle mulige inspirasjonskontoer for bryllup. Det er først nå jeg synes det har blitt gøy å følge med på igjen, nå uten klump i magen. Selv om noens bryllup er sånn og sånn, betyr ikke det at alle bryllup skal være sånn.
Jeg elsker jo å planlegge og er glad i detaljer. Så vi kommer nok til å få et gjennomført bryllup, men det som er deilig er at jeg har innsett at det faktisk ikke er det viktigste!


Collagen er satt sammen av bilder fra Pinterest.

Når man er i bryllupsboblen så blir man så påvirket av alle bryllup rundt en. Og når det går så langt at man begynner å få vondt i magen ved tanken på at dagen vår ikke skulle blitt perfekt, da skjønner man at det har gått for langt. For det finnes vel strengt tatt ikke perfekte dager? Hva så om det regner? Det får vi faktisk ikke gjort noe med, men skulle det regne – ja, så får vi gjøre det beste ut av det! Hva så om håret og sminken ikke er perfekt? Det viktigste er faktisk at vi blir gift!

Jeg kommer til å fortsette å se på bilder og inspirasjon på nett, men nå er det med den vissheten at dagen vår ikke trengs å måle seg med det jeg ser. Ikke misforstå meg, jeg synes bildene av bryllupene jeg ser på nett er flotte! Men de er ikke oppnålige, i allefall ikke for oss.

Vi kommer til å feire dagen vår og ha de rammene rundt som vi liker og har lyst på. Ikke fordi det skal måle seg opp med noe jeg har sett på instagram!

Det skal være ekte. Det skal være oss. Det skal være vårt bryllup, slik vi vil ha det!