Rebekka heter jeg. Jeg er ei jente på 24 år fra Skien. Her bor jeg sammen med kjæresten min Andreas og pusen vår, Fiffi.

Jeg interesserer meg for interiør, sminke, kunst og design for å nevne noe. Jeg elsker å reise og å oppdage nye kulturer, steder og byer!
Jeg liker å skape, fornye og inspirere. Interiør har jeg interessert meg for helt fra jeg var liten, og rommet mitt ble stadig ommøblert. Jeg elsker farger, det gjør meg lykkelig! Jeg er maksimalist og har vel ingen spesiell type interiørstil. Jeg bare mikser ting jeg liker og synes er kult; gammelt som nytt. Så lenge man trives i sitt eget hjem, så skal man ikke bry som om hva andre måtte synes eller mene.

Andreas og jeg ble kjærester da vi var 14 år gamle og gikk i 9. klasse på ungdomsskolen. Det var full klaff, og siden har vi holdt sammen. Vi er for tiden i full gang med bryllupsplanlegging, som du kan lese mer om under kategorien «Bryllup». Vi gifter oss den 1. juli 2017.
Han overrasket meg fullstendig da han gikk ned på kne i Paris nyttårsaften 2014. Hele historien om frieriet kan du lese her.
IMG_9998

I 2014 kjøpte vi også vår første bolig som vi pusset opp, dette kan du lese mer om i kategorien «Vårt hjem» under stikkord. Høsten 2016 tok vi skrittet videre og kjøpte oss enebolig. Den er for tiden under oppussing, og jeg gleder meg til å ta deg med på reisen!

rebekka