57dbe8e7b50697001788eb52 57dbe6105ecc470010a43f70

I forbildelse med flytting så blir det en del rydding og pakking om dagen. Og i den anledning så har jeg funnet en del gamle og nye ting som jeg rett og slett ikke får brukt eller har bruk for, og som jeg synes fortjener nye hjem!
Jeg selger unna litt ting på ‘Tise, og der heter jeg rebekkaaubert. På profilen min finner du blant annet interiør, vesker og sko, og jeg oppdaterer fortløpende.
Happy shopping!

rebekka

Er det noe jeg elsker å se på, så er det sminketutorials på YouTube. En av favorittene mine der er Lisa Eldrige – som nå har laget en video sammen med Adele’s makeupartist gjennom 9 år, Michael Ashton. Og hvem vil vel ikke ha sminke som Adele?!

5ed88e74701e8cf6ca1b0766f83c8de0
Bilde her.

Under videoen på YouTube, finner du også en liste over hans favoritt-produkter.
Se og lær!
rebekka

Hvis du er som meg, så har du haugevis av nøkler og ting på nøkkelknippet ditt. Og gjerne også nøkler i samme farge! Noe som gjør det vanskelig å vite hvilken nøkkel som hører til hvor.
Dette trikset har jeg holdt på med i noen år, og som du ser så er neglelakken på noen av nøklene ganske slitte. Jeg bestemte meg derfor for første gang å prøve å fjerne neglelakken på nøkkelen med neglelakkfjerner, og det funka fett!

IMG_0905
– før fjerning av gammel lakk –

IMG_0908
– rene og pene nøkler! –

IMG_0913
– underveis –

IMG_0923
– til tørk –

IMG_0928
– og voilá! fiks ferdig og fargerike nøkler –

Håper du får nytte av «nøkkel-tipset» mitt!
rebekka

Noe av det første jeg gjorde da vi kom hjem fra Paris i fjor var å kjøpe en planleggingsbok til bryllupet. Boken har fire kapitler («inspirasjon», «planlegging», «gjester» og «den store dagen») og hvert kapittel inneholder en «lomme» til å ha kort, notater, bookinger, o.l. i – veldig greit å ha alt på ett sted!

IMG_0341 - versjon 2IMG_0380 - versjon 2IMG_0348 - versjon 2IMG_0354 - versjon 2IMG_0336 - versjon 2IMG_0357 - versjon 2 IMG_0370 - versjon 2 IMG_0374 - versjon 2

Boken inneholder mange tips og ideer til bryllup. Den har også god plass til å skrive ned egne notater. I tillegg inneholder den et titalls sider til å fylle inn informasjon om gjestene på; adresse, kommer/kommer ikke, takkekort sendt, osv. Det er mange sider til skissing av bordkart, tomme sider til å lime inn minner fra bryllupsdagen på, samt sider til budsjettnotater.

Boken virker noe utdatert med tanke på bilder og design. Jeg er likevel glad for at jeg kjøpte den, tipsene er jo fremdeles gode, og jeg synes det er veldig gøy å samle ideene og tankene våre her. Det kommer til å bli morsomt å bla i denne igjen når vi har vært gift i 10 år!
rebekka

Når man skal pusse opp kan det i forkant være lurt å danne seg et bilde av hvordan man vil at sluttresultatet skal bli. Oppussing kan være hektisk og tidkrevende, men også morsomt underveis når man ser forandringer.

Et moodboard er rett og slett en inspirasjonstavle. Jeg finner bilder jeg liker og en type stil jeg vil skal gå igjen i det aktuelle rommet. Ved hjelp av et moodboard er det også litt lettere å se hva som kan fungere sammen og ikke.

Moodboards er derfor utrolig kjekt i forkant av oppussing. Jeg lagde dette til noen av rommene i huset når vi skulle pusse opp. Jeg hadde noen idéer om hvordan rommene skulle se ut, og ved hjelp av moodboards ble det lettere å visualisere hvordan ting skulle bli. (Og genialt til å f.eks. overtale mannen i huset, når man ikke er så god på å forklare hvordan man ser det for seg).


Moodboardet vi brukte til vindfanget og gangen.
Moodboard gang


Moodboard til stue og spisestue
Moodboard stue:spisestue


Moodboard til soverommet
Moodboard soverom


Og dette har jeg satt sammen til vi etterhvert skal pusse opp gangen i kjelleren.

Moodboard kjellergang


Et moodboard trenger ikke være noen fasit på hvordan ting skal bli. Det er heller et verktøy for å få inspirasjon og idéer til forskjellige sammensetninger. Jeg synes metoden er genial, og at det blir lettere å få til en helhet i interiøret med noe å ta utgangspunkt i.

Har du brukt lignende verktøy i forbindelse med oppussing?
rebekka