En av tingene jeg gleder meg til å få i det nye huset, er lampe over salongen i stua og over spisestua. Jeg har satt sammen en collage over lamper som jeg liker. Jeg har forelsket meg helt i Ballon serien til Herstal (lampe nr. 1, 3 og 4) – den gir meg litt 1920-talls og art deco følelser.

lampeonsker
1. her // 2. her // 3. her // 4. her // 5. her // 6. her // 7. her // 8. her

Lampe nr 8 har vi allerede kjøpt, og jeg gleder meg til å henge den over spisestua!

wants august
Kate Moss bilde her // abstrakt bilde her // lysestaker her

rebekka

svenskt tenn wanties

1. her // 2. her // 3. her // 4. her // 5. her // 6. her // 7. her // 8. her // 9. her // 10. her // 11. her // 12. her // 13. her // 14. her

Svenskt Tenn har så mye fint, og jeg tror jeg lett kunne ønsket meg hele butikken! Bare se på alle de fine lysestakene de har! Jeg er helt opphengt i lysestaker, og jeg elsker å bytte rundt på de jeg har her hjemme. Det er jo så koselig å tenne lys, og spesiellt nå utover høsten når kveldene begynner å bli mørkere.

rebekka

39370770_070_d 39370770_070_b

Jeg skulle gjerne hatt disse kule shotteglassene fra Urban Outfitters nå i sommer – så kule! De er jo så dekorative at de fint kan stå fremme kun som pynt også. Perfekt vertinnegave!
rebekka

Endelig er april her igjen, og den 7. nærmer seg med stormskritt! Tiden går så fort, jeg føler jeg ble 18 i går.. Jeg har aldri skjønt det med at tiden går fortere jo eldre man blir, men nå tror jeg jammen meg at jeg begynner å skjønne hva de mener! Og det er vel et tegn i seg selv på at jeg begynner å bli eldre?

Jeg føler meg i hvertfall ikke så mye eldre enn 20, men jeg begynner jo å innse at jeg er 30 før jeg vet ord av det! Men, men – alternativet er vel værre!

Uansett; jeg tenkte jeg skulle legge ut ønskelisten min. Jeg synes jo det er så gøy å se hva andre ønsker seg, så det håper jeg dere gjør også!

ønskeliste 24 år

penger// bag //armbånd //veske //vase // bok // deksel // lysestake // leppestift // lysestake

Ønsker du deg noe spesielt akkurat nå?
rebekka

Hei og god lørdag!
Her nyter vi en stille morgen formiddag før vi skal ha fest i kveld. Vi skal feire bursdagen vår litt på forskudd. Begge to har nemlig bursdag i neste uke. Gleder meg til å se alle vennene våre igjen – det er ikke like lett å få til ting i hverdagen lenger. Noen jobber og noen studerer, mens andre er foreldre. Så det blir veldig koselig å endelig få samlet alle sammen igjen!


Klikket meg innom HM Home i stad, og der er det bestandig så mye fint! Fant en del ting som gir meg en skikkelig vårfølelse. Jeg er så klar for vår og sommer nå! Humøret mitt stiger 1000x når det blir lysere ute og det er så deilig!

hm home wants kopi
1 // 2 // 3 // 4 // 5 // 6 // 7 // 8 // 9 // 10 // 11 // 12

Noe du kunne tenkt deg?
Jeg tenker å bestille meg vasen med matchende telysholder – så fine!
Ha en fin helg!
rebekka

3832-4-newyork3835-4-london
New York her // London her

Åh, sjekk disse kule putene! Annerledes og morsomme – og siden det er så mange farger i borderingene på putene, så passer nok innat det meste av farger!
Tenk deg disse innat puter i andre forskjellige farger da: rød, rosa, oransje, gul, grønn, blå eller lilla – for en fargefest!

Prisen er nok litt for stiv for min del, så det får nok bli med drømmen!
Nå skal jeg «vindus-nettshoppe» videre ;)
rebekka